Varför flyga till andra sidan av jorden när det finns en paradisö på hemmaplan? Nu kan du tillbringa din semester i en Zero stuga, bada i havet, paddla, vandra och äta gott från Zero menyn - allt detta utan att orsaka fossila utsläpp. Jetlag slipper du också eftersom Zero Island ligger precis utanför Stockholm.

Zero Cabin

Inte ditt typiska hotell eller resmål. Robin Falcks Zero stuga är byggd av hållbara material och har minimal påverkan på miljön både vad gäller utsläpp och stugans egen påverkan på naturen. Allt du behöver och inget onödigt – Nolla låter dig uppleva ett enklare elegantare sätt att leva närmare naturen.

Hotellfakta

Stockholms skärgård Underhållning i form av paddling
Rymmer 2 personer Maträtter från en hållbar meny
Bada i havet Många fina vandringsrutter

Vädret på destinationen

Genomsnitt för juni

21° Dag

13° Natt

15° Vatten

20 Regnfria dagar

Paradisön Lidö

En av Norrtälje skärgårds mest välbesökta semesteröar, Lidö, är hem för Zero Island projektet, som undersöker nya sätt att leva utan utsläpp. Njut av den vackra naturen och omgivningarna till fullo, då alla aktiviteter planeras vara utan fossila utsläpp.

Vinn en Zero semester

Tävlingen har avslutats Vinnarna av pristävlingen kommer att utses av juryn den 26 april 2019 och informeras personligen via e-post.

Zero semestern kan bokas här.

Neste är världens största producent av förnybar diesel. Vi har tagit första steget mot en koldioxidneutral framtid, men vi kan inte göra det på egen hand. Tillsammans med våra samarbetspartners utforskar Neste nya lösningar och idéer som kommer föra oss mot en ljusare framtid.